dijous, 14 d’abril del 2011


Estimats socis i amics, os faig saber que el diumenge dia 15 de Maig, es farà aquí a Sant Hilari Sacalm, la primera trobada de intercanvi de Punts de Llibre. Com a totes les trobades i haurà un Punt de Llibre commemoratiu.

La trobada començarà amb un recorregut per el poble de Sant Hilari Sacalm amb una guia nativa del Poble, que es farà un resum de la nostra població, i eixamplarà els nostres coneixements de la comarca de la selva. El recorregut començarà a les 9,30h, i la trobada de intercanvi a les 10,30h acabant a les 13,30h. El lloc de la trobada es a la Plaça Dr. Gravalosa, davant de la Casa de Cultura de Sant Hilari Sacalm.

Per millorar la organització es demana que les persones que estiguin interessades a fer el recorregut pel Poble ho facin saber, i la trobada seria a les 9h a la Granja Tivoli, per esmorza i desprès fer el recorregut.

Al acaba la trobada, pels que vinguin a dinar es farà un toc en el Celler d’en Jordi.

A mes a mes, l’associació “Punts de l’Aigua Sant Hilari Sacalm” traurà el primer Puzle de cinc Punts de Llibre, També com a la majoria de trobades es farà un dinar pels que ho vulguin i si apuntin, en un restaurant de la zona, especial per mantenir-nos amb un ambient acollidor de bons companys de les trobades de Punts de Llibre.

Cal també que os i apunteu, per poder notificar-ho en el restaurat.

Sigui dons per tots els que hi vinguin un dia per gaudir i pesar-s’ho be, os ho desitja el President i amic Jordi Fatjó i Carbonell

El preu del Puzle de cinc peces serà de quatre euros.

Jordi Fatjó i Carbonell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada