dijous, 9 de maig del 2013


Benvolguts socis i amics,
Enguany la trobada d’intercanvi de Punt de Llibre de Sant Hilari Sacalm es farà el proper 12 de maig  a la Plaça Jacint Verdaguer (Plaça Porxada), com en l’edició anterior.
En la darrera trobada, abans de començar el intercanvi, vam fer un espectacle de Màgia a carrac del Mag Joan. En aquesta ocasió podrem gaudir d’un Performa’ns a càrrec de la pintora Tresa Carbonell, que amb Aerografia ens farà un Punt de Llibre gegant amb directa i en l’acabament es farà una fotografia per poder-lo imprimir i es repartirà una vegada imprès a tots els assistents a la trobada.
La trobada començarà a les 9 h amb l’espectable i de 10 h a 13 h farem el intercanvi de Punts de Llibre.
Podreu veure l’exposició dels guanyadors i finalistes del concurs de Punts de Llibre de la Biblioteca, a la mateixa plaça i ens obsequiaran amb punts de llibre dels quatre guanyadors del concurs.
Es farà la presentació d’un nou puzle de tres punts de llibre amb temàtica del Via Crucis Vivent de Sant Hilari , que se celebra el Divendres Sant i que ha rebut la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya. I continuant amb sis Punts de Llibre de les Plantes Aromàtiques



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada