diumenge, 12 de setembre del 2021

 


Hola a tothom. 

Com molt bé sabeu, una de les finalitats de l'Associació Punts de l'Aigua és donar a conèixer els llocs, costums i història de Sant Hilari de Sacalm i de Les Guilleries - Savassona. En aquest sentit volem dir-vos que aquest any 2021 ha estat declarat "Any Jaumet",  en honor a un personatge històric i molt entranyable del nostre poble que amb el seu tarannà simpàtic i rialler es va fer estimar per a tots aquells qui el van conèixer mentre repartia l'aigua.

Des de l'Associació hem editat un puzle format per tres punts de llibre a on hi trobareu una foto i una referència històrica d'aquest bon home que ara ha fet 150 anys que va néixer.  

Si esteu interessats el podreu trobar a la propera  XXVII Festa del Col·leccionisme que es celebrarà el dissabte dia 18 de Setembre a la Pista coberta de les Tres Xemeneies (Agda. Paral·lel, 49 Barcelona).

Si algú de vosaltres vol aquest puzle i no pot anar a trobada, només cal que ens ho demaneu i des de l'associació us l'enviarem.


Preu del Puzle ANY JAUMET:  4 €


Hi ha dues opcions d'enviament: 


A.- Per correu ordinari, a risc vostre,  sense despeses de Correus. 


B.- Per correu certificat, afegint a l'import 4,25€


El compte per fer la transferència és: Banc Santander, Associació Punts de l’Aigua ES 81 0030  4568 2100 0012 6271. No oblideu indicar qui sou. 

Salut !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada