dimarts, 31 de maig del 2022

 

Benvolgudes amigues i amics, tenim un gran notícia per explicar-vos.

El proper diumenge 5 de Juny es celebrarà a Vilanova de Sau la 30ª Fira d'Herbes Remeieres.

És un dia especial per a gaudir d'un indret inigualable, amb l'afegit d'una fira al carrer d’herbes remeieres i productes artesans, a més a més d'un programa d’activitats paral·leles. Es tracta d'una fira on podreu conèixer i saber coses de les herbes que les nostres àvies ja feien servir amb finalitats gastronòmiques i curatives, però a més, coneixereu una actualització de les propietats i aplicacions de les herbes que s'han anat descobrint els últims anys.  Tot això amanit amb paradetes de productes artesans i de proximitat. Podeu trobar tota la informació al següent enllaç: https://www.firaherbesvilanovadesau.cat/programacio/ 

Nosaltres, des de Associació Punts de l’Aigua hi farem l'onzena trobada de Punts de Llibre. Som conscients que es tracta d'un desplaçament una mica complicat, ja que està lluny de tot arreu, però és justament aquest fet que fa que sigui un dia especial.  No hi podeu faltar !!


Us esperem a tots i totes, amb la intenció de passar una bona estona i poder dur a terme, si s'escau, aquell intercanvi que ens va quedar pendent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada